Nordhavns
historie

Nordhavns
historie

Et lille stykke Danmarkshistorie

Danmark har altid været kendt som en søfartsnation. Vi føler os forbundet med vandet og alle de muligheder,  det giver at være omsluttet af kystlinje. Her, ved Fortkaj, kommer du til at bo med duften af hav, bekvemt bynært og i et usædvanligt populært område. Ejendommen Fortkaj er blandt de sidste boliger, der bliver bygget i Århusgadekvarteret, og derfor særligt attraktiv

Livet på havnen – fra
industri til aktive byrum og
eksklusive boliger

Nordhavn er et område med en historie. I slutningen af 1800-tallet blev Nordhavn skabt som industri- og frihavn – med alt hvad det indbefatter af liv og menneskemylder. Før det ambitiøse byfornyelsesprojekt, som gør, at Nordhavn nu er boliger og byliv, lå her i det dengang slidte industriområde, en kornsilo. På siloen havde en ukendt person skrevet øverst med store bogstaver: ”Hvad drikker mølr´?”. Det blev sidenhen et slags folkeligt motto for havnen.

Da kornsiloen blev transformeret til det prisvindende The Silo i 2017, forvandledes stedet fra industri til 40 boliger i høj kvalitet. The Silo er designet af Cobe, som også er en del af teamet bag designet på Fortkaj.

 
Close Menu

Book en fremvisning

Book en
personlig fremvisning

For at booke en fremvisning, der passer ind i din kalender, beder vi dig udfylde formularen. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale en konkret dato og tidspunkt.